Valkeakosken Hautauspalvelu

VALKEAKOSKEN HAUTAUSPALVELU

Sinulle joka olet menettänyt läheisesi, Valkeakosken Hautauspalvelu on ympäri vuoden aukioleva täyden palvelun liike. Toimistomme sijaitsee kävely etäisyydellä Tays Valkeakoski ja Sääksmäen seurakunnan virastosta (200m). Liikkeemme vieressä hyvät pysäköintipaikat.

Palvelemme asiakkaita Valkeakosken ja Pirkanmaan alueella

Kun tarvitset hautauspalveluja,poikkea myymälässä tai ota yhteyttä soittamalla, asiantuntija auttaa sinua. Olisi hyvä varata asiakaspalvelu aika ennen toimistolle saapumista.

HAUTAUSLUPA

Läheistänne hoitanut lääkäri kirjoittaa hautausluvan, Mikäli kuolemansyyn selvittämiseksi tehtäviin tutkimuksiin ei ole aihetta.Muussa tapauksessa hautauslupa kirjoitetaan näiden tutkimusten jälkeen.Hautausjärjestelyjä voitte alkaa hoitamaan jo ennen kuin hautauslupa on kirjoitettu. Lupa hautaamiseen asiakirja pitää toimittaa Seurakuntaan viimeistään siunauspäivänä.

HAUTAUSJÄRJESTELYT

Helpoin tapa hautajaisten järjestämiselle on ottaa yhteys hautauspalveluun, Joka luotettavasti ja asiantuntevasti ryhtyy hoitamaan hautaukseen liittyviä asioita. Hautauspalvelusopimus  tehdään ensisijaisesti liikkeessä mutta myös puhelimessa tai omassa kodissa voimme sopia hautausjärjestelyistä. Omainen saa tilauksesta itselleen tilaussopimuksen.

HAUTAUSTAPA

Hautaustapaa mietittäessä tulee vainajan toiveet ottaa huomioon. Ellei vainajan tahto ole tiedossa, valitsevat omaiset hautaustavan oman käsityksensä mukaisesti, Myös hautapaikka määrittelee hautaus tavan (Arkkuhautaus tai Tuhkahautaus). Siunaustilaisuus pidetään Kappelissa tai Kirkossa myös haudalla voidaan siunata (arkussa tai uurnassa) asiasta sovitaan seurakunnan kanssa.

ARKKU JA UURNA

Omaiset valitsevat Arkun, Uurnan ja Vaatetuksen (Puuvilla tai Pellavapaita) sekä sopivat vainajan kuljetuksesta. Näillä sivuilla on esitelty osa liikkeemme  Arkku ja Uurna-valikoimasta. Valikoima vaihtelee myös kysynnän mukaan. Arkkumme on uusien ohjeiden mukaisia. Puuvilla-arkut alk. 500€ Pellava-arkut alk. 650€ Honka-arkut alk. 860€ Uurnat alk. 115€ Vainajankuljetus 95€ paikalliskuljetus.


SIUNAUSTILAISUUDEN KUKKALAITTEET

Yhteistyökumppanimme on Helkavuoren Kukka
om. Pekkanen Pirjo  Sääksmäentie 9
37600 VALKEAKOSKI Puh. 03-584 0336

HAUTAKIVI JA LISÄNIMIKAIVERRUS

Hautakivityöt hoidamme yhteistyössä Muistokivi Oy M. Kaila kanssa.

MUISTOTILAISUUDEN PITOPALVELU

Mallas-Pidot Oy Puh. 040 451 3595
Mallasvedenkatu 10, 37600 VALKEAKOSKI

PERUNKIRJOITUS

Lakiasiaintoimisto Rami Rantala
Puh. 040 503 2566
Apiankatu 1 (2 krs), 37600 VALKEAKOSKI


Hautauspalvelu aukioloajat:

Palvelemme ma-ti, to-pe klo 9.30-16.30, ke suljettu. Päivystys puh. 044 9706 785